In een blogpost heeft EA/Dice bekendgemaakt wat de plannen zijn voor Star Wars Battlefront II. Het gaat om een nieuw progressie-systeem, waarin er heel goed naar de gamers is geluisterd volgens het bedrijf. En er is meer…

Er komt daarnaast een Jetpack Cargo-modus naar het spel in februari, waardoor twee groepen van acht spelers jet packs op krijgen waarin ze in een soort chaotisch speelveld terechtkomen en het tegen elkaar op moeten nemen. Het schijnt niet standaard deel uit te maken van de game, dus het is maar tijdelijk beschikbaar. Het derde grote nieuws is dat er binnenkort weer een nieuw seizoen verschijnt voor de Star Wars-shooter, maar wanneer is nog onbekend. Meer weten? Lees het hier.

 

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.