Naast onze wishlist die voornamelijk games bevatte hebben we ook nog wel wat gadgets die wij graag zouden willen ontvangen. Wellicht kan je er nog iets mee, mocht je ons dan toch iets willen geven, of inspiratie voor iemand uit je directe omgeving. Take a look!

Wendy

Dit wil ik wel graag onder de boom krijgen:

Super- Mario Bros. Question block opbergblik
Hiermee kan ik alle controllers, games en accessoires opbergen in plaats van alles in een hoekje neer leggen. Tevens ben ik fan van Super Mario.

Tea infuser blauwe walvis
Ik kan echt genieten van een heerlijk kopje thee. Met deze schattige infuser heb ik meer plezier en genieten van een heerlijk, vers gezette thee.

Gigantisch watermeloen strandlaken : Hoewel dit erg zomers is en de winter net begonnen is, vind ik dit een erg leuke strandlaken voor op het strand. Of als sierlaken over de bank of bed. Een ding is zeker: je valt wel op, haha.

Amber

Mobiele Fotoprinter
Ik kom er eigenlijk niet echt aan toe om foto’s af te laten drukken, maar heb wel veel foto’s die ik graag op zou hangen in mijn huis of een leuk plekje zou willen geven. Met deze mobiele printer kun je het in een handomdraai thuis doen en dat is echt iets voor mij. Ik heb al een polaroid camera, maar die neem je niet overal mee naartoe, dus voor de foto’s die ik onderweg maak is dit het perfecte cadeau!

Wireless charger Qi
Ik heb mijn oplaadkabels altijd overal en ergens en een draadloos station bij mijn computer zou ideaal zijn, aangezien ik hier nooit een kabel heb en dan weer het hele huis doorzoek. Hiermee kun je hem gewoon erop leggen, maar toch nog reageren op berichtjes en je mail checken. Het op en af gaat een stuk makkelijker dan als hij aan een kabel ligt op te laden.

Patricia

Mobiele Fotoprinter
Ik sluit me aan bij Amber om een Mobiele Fotoprinter te willen hebben. Vaak als je met vriendinnen op pad bent maak je wel eens wat selfies, hoe leuk als je deze meteen uit kan printen en mee kan geven. Zelfde geld in mijn geval als ik met mijn kids op pad ben.

Super Mario Bros Pixel Craft magneetjes
Deze vraag ik heus niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn dochter. Ik denk dat we hier samen wel hele leuke combinaties mee kunnen maken, ook al zitten er voorbeelden bij!

Pinky POP! & the Brain
Ik keek toen ik iets jonger was (okay, heel veel jonger) naar de Animaniacs, hierin zat onder andere een tekenfilmpje met twee muizen die ik wel graag als POP! zou willen hebben. Net als al die Disney Prinsessen..

Prinses Peach Amiibo
Zoals ik al aan had gegeven in het artikel van wat ik onder de boom zou willen vinden, heb ik hem dus ook maar aan deze lijst toegevoegd, de Prinses Peach Amiibo!

Welke gadget(s) zou jij graag van de kerstman of vrouw willen hebben?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.