Afgelopen nacht is de game Call of Duty World War II gereleased. Dit werd gevierd met een groot feest in Soest. Tijdens dit event waren er allemaal bekende Nederlanders, fanatieke spelers en pers aanwezig.

World War 2 is alweer de 14e game uit de Call of Duty reeks. Ditmaal zijn er geen futuristische wapens en gadget maar gaan we terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Terug naar de old school wapens en militairen. De game bevat singleplayer, multiplayer en zombiemodus. Dit jaar is het speltype War nieuw in de game. Één team verdedigd en één team valt aan om zo veel mogelijkheid objectieves van het verdedigende team te veroveren.


Het event was gisteren live te volgen op Facebook. Bekende Nederlanders namen het gisteren tegen elkaar op in de zo geheten Squad battles. Teams van StukTV, Dumpert, Kenneth Vermeer (keeper van Feyenoord) Rapper Boef en Tony Star (Sterretje van Oh Oh Cherso) waren hier aanwezig. Dit allen werd gehouden op een prachtige locatie namelijk het Nationaal Militair Museum. Deze locatie paste ontzettend goed bij de sfeer van de game.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.