Nintendo heeft een patent aangevraagd in Japan voor de originele Game Boy (uit 1989). Er is verder weinig bekend over het patent, maar natuurlijk gaan de geruchten al over een Game Boy Classic Mini.

Dat schijnt echter niet zo te zijn, want het gaat echt om een Game Boy en niets met mini. Het schijnt te gaan om merchandise-achtige dingen, zoals kleding en accesoires, wat de Wacht eerder doet denken aan het opnieuw leven inblazen van het loyaliteitsprogramma van Ninty dan iets wat echt met een nieuwe Game Boy te maken zou hebben.

 

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.