Wauw, time flies en zo zijn we in juli alweer 10 jaar oud! Op 17 juli 2007 zijn we van start gegaan met de website Female-Gamers en dus hebben we een feestelijke maand voor jullie waarbij we elke dag een prijsvraag/winactie organiseren.

Vandaag over een maand bestaat de website alweer 10 jaar! Dit is allemaal mogelijk gemaakt door de dames en enkele heren die op dit moment en in het verleden aan de website hebben gewerkt. Door de persbureaus en uitgevers die ons voorzien van het laatste nieuws en de mogelijkheid om games voor jullie te mogen previewen en te reviewen. En natuurlijk jullie lieve lezers!

Dankzij onze lieve contacten hebben we een hele stapel aan games, gadgets en goodies die we weg mogen geven. Dat gaan we vanaf 1 juli doen en wellicht kunnen we meerdere prijsvragen op een dag organiseren. Hou in elk geval onze Win Acties Pagina in de gaten om te zien wat je kunt winnen en wat je hier voor moet doen!

Laten we er een gezellig feestje van maken!

Dank jullie wel.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.