Zoals jullie allemaal hebben kunnen zien mochten we onlangs twee LEGO Worlds games weggeven. Om kans te kunnen maken op één van de titels wilden we graag weten welke LEGO game ze graag zouden willen zien. Omdat vele reacties wel aanspraken delen we deze ideeën graag met jullie en de makers van de LEGO games!

De meeste LEGO games zijn toch al gauw 7+ games en met mijn moederlijke oog heb ik ook naar de ideeën gekeken en mijn bevindingen erbij geschreven.

Frozen
Ik denk dat als er een Frozen game titel zal komen van LEGO dat ik dan nooit meer op mijn PlayStation 4 kan spelen! Dan zal dochterlief de hele dag met Anna & Elsa op avontuur gaan. Ik denk wel dat dit een hit zal zijn voor aaaaal die Frozen fans!

Pirates of the Caribbean
Deze game zou ook zeker mijn voorkeur hebben en eentje die ik ook echt moet wil hebben! Inmiddels zijn er al vijf films met elk een leuk verhaal die je zeker naar het scherm kan vertalen. Er zijn verschillende actiemogelijkheden vanwege de diverse personages en verhaallijnen natuurlijk. Hoe leuk zou Johnny Depp als Captain Jack Sparrow zijn als LEGO personage?

Maaskantje
Zou het gaan om alleen het plaatsje Maaskantje? Of ook de gasten van New Kids erbij? De verschillende personages, diverse fratsen die uitgehaald worden. Vooral erg leuk in Nederland, België en Duitsland, denk ik!

Belle en het Beest
Onlangs heb ik deze film ook in de bioscoop mogen bewonderen. Ik hou er van! Het verhaal, het avontuur, de personages, allemaal leuk en ook geschikt voor een LEGO wereld. Vooral omdat er al een LEGO kasteel verkrijgbaar is. Ik denk dat een algemene Disney Prinsessen LEGO wereld misschien meer aan zal spreken dan alleen dit verhaal. Maar hey, ik ben ook geen expert hé!

The Mummy
Deze titel niet te verwarren met de huidige film, met Tom Cruise, die in de bioscoop draait. Het gaat om de versie met de acteur Brandon Frazer van The Mummy film van jaren geleden. Ik denk ook echt dat dit een leuke aanvulling kan zijn. Misschien omdat dit mij persoonlijk aanspreekt maar ik zie het al voor me!

De volgende titels werden ook genoemd, al zijn deze al enigszins opgenomen in de LEGO games voor LEGO Dimension!

Wonder Woman
Als personage met voertuig terug te vinden! Hoewel een nieuwe game naar aanleiding van de nieuwe film ook zeker leuk zou zijn!

Fantastic Beasts And Where to Find Them, is al te vinden voor LEGO Dimension. De Gremlins, zijn ook al terug te vinden in deze LEGO wereld. Hetzelfde geld voor Back to the Future.

Er werden meer titels genoemd, maar deze spreken mij het meeste aan. Maar ik ben toch benieuwd of er een titel mist die er écht tussen zou moeten staan!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.