Het gerucht ging al gaande op het internet: er komt een spel aan waarin Mario en zijn bende gaan samenwerken met de Rabbids. Ja, en de artwork van dit spel is vorige week online gekomen.

Als ik denk aan Nintendo, dan denk ik aan Mario. Wat begrijpelijk is want Mario is hun grote franchise. Dus tja, wie kent Mario niet? Denk ik aan Ubisoft dan denk ik aan meerdere games zoals Let’s Dance en Assassin’s Creed. Of voor de oudere gamers onder ons Rayman. Rabbids is echt van de laatste jaren bekend geworden. Zo populair zelfs dat er een televisieserie is verschenen genaamd Rabbids Invasion. Had ik ooit gedacht dat Nintendo en Ubisoft gingen samenwerken? Nee.

Dit gerucht wordt steeds sterker naarmate de E3 nadert. En vooral toen er vorige week een afbeelding – de artwork – opdook op het internet. Laura Kate Dale heeft op Twitter dit onderstaande gepost.

Mario + Rabbids Kingdom Battle artwork

Helaas is er nog niet veel bekend over dit spel. Maar volgens de geruchten gaat het om een RPG strategy game voor de Nintendo Switch. Hoogstwaarschijnlijk zal Ubisoft hier meer over vertellen op de E3. Dus tot die tijd moeten wij geduldig wachten.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.