Vele hebben nog kerstvakantie, maar ook al ben je wel aan het werk, kan je heus een avondje naar de bioscoop om de nieuwe Assassin’s Creed film te gaan bewonderen! Vanaf donderdag 5 januari draait deze in de Nederlandse bioscopen en als je de games hebt gespeeld, dan zou deze film zeker een aanrader zijn.

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassin’s. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Tempeliers in de tegenwoordige tijd.

Ik kan niet wachten om hem te gaan bekijken, heb jij je kaarten al gereserveerd?

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.