Dol ben ik op Kerstmis. Het liefst zet ik in oktober, net na mijn verjaardag al de boom neer, en gaat hij pas weg in maart. Ik heb een hele lelijke, maar wel grote nepboom, die helaas sinds dit jaar niet meer recht kan staan. Mij kan het niet schelen, als ik mijn decoraties er maar in kan gooien. Sommige van mijn decoraties zijn gamerelateerd en het leek me tof die met jullie te delen. Het is geen crea-bea iets hoor, het zijn bijna allemaal bestaande decoraties, behalve de Mario-ster waarover ik al eens schreef op Female-Gamers over hoe je die maakt.

Het is dit weekend Kerstmis, en hoewel iedereen zijn of haar kerstboom deelt op de social media, doe ik dat lekker hier! De reden is dat ik het supertof vind om allerlei popcultuur gerelateerde dingen in mijn boom te zetten. Soms zijn dat helemaal geen specifieke kerstdecoratie-items, maar dat geeft me niks, als ze in de boom liggen/zitten/hangen, dan horen ze bij Kerstmis.

Ik heb overigens vergeten om foto’s te maken van mijn Star Wars-LEGO met kerstthema, want ik heb nu voor het tweede jaar de LEGO Star Wars adventkalender, zo schattig! Maar goed, mijn boom is wel iets waar ik heel trots op ben, hoewel het een grote chaos is van decoratie, lichtjes die nog in een knoop zitten die ik niet uit elkaar wil trekken en natuurlijk van die slierten waar mijn katten maar niet vanaf kunnen blijven.

De leukste popcultuurreferenties die je in mijn boom vindt, zie je hieronder. Uiteraard is de kerstmannen-Pikachu wel een van de mooiste dingen in de boom, omdat hij er zo verschrikkelijk vrolijk uitziet en nog een best overtuigende Kerstman is ook. Maar goed, PaRappa the Rapper past ook prima in de boom toch, hij heeft immers een winterse muts op!

Hele fijne feestdagen allemaal!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

One Comment on “De kerstdecoraties in mijn videogamekerstboom”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.