Over een maand vieren we weer Sinterklaas maar eerst moet deze man nog op 12 november in Nederland arriveren. Zodra hij is gearriveerd kunnen kinderen (wij toch ook?) onze schoen zetten. Het kan lastig zijn om iets voor de ‘oudere’ kinderen te bedenken, we geven hem graag wat tips voor schoencadeautjes onder de €10,00.


Wat denk je van de Sonic Pull Back Gashapon voor €8,00 en het is een verrassing welk Sonic figuurtje je zult krijgen.


Sparen zou je goed af moeten gaan met deze Angry Birds Movie Stars Spaarpot voor €8,30.


LEGO is altijd goed toch? Zeker met deze Superhelden serie beschikbaar in verschillende sets. Ze kosten €9,99 per stuk en hier shop je de LEGO Super Heroes Batman vs. Catwoman set.


Ik schrijf best veel op, overal zijn briefjes te vinden, hoe leuk zijn dan deze sticky notes? Je weet niet welke van de twee je zal krijgen, Pac-Man of een Ghost. Pac-Man Sticky Notes €9,00


Gezellig je eigen mascotte! Met deze New Super Mario Bros Mini Mascot kan je een hele verzameling starten. Je krijgt er maar eentje en ook nu is het maar de vraag welke je zal krijgen. €8,00 per stuk.


Ze zijn naast de games ook nog eens te zien op de tv. Er is een hele hoop merchandise te vinden waaronder deze Raving Rabbids Figurines voor €9,00.


Dit is wellicht een leuke tip voor onze Sam, of eigenlijk haar dochter Zelda! Nintendo – Zelda Gold Keycord €6,99.


Diverse Disney Infinity speelfiguren zijn te koop voor een aardig bedrag. Zo heb je deze Disney Infinity 3.0 – Inside Out Speelset die je voor €9,99 al in je schoen zou kunnen vinden.


Het gaat kouder worden, nog kouder en je wilt je hoofd en oren vast wel warm houden. Dat moet vast en zeker lukken met deze Wonder Women winterse muts voor €7,14.


Voor alle LEGO en Star Wars fans onder ons deze LEGO Star Wars Wookiee Gunship voor €9,99.

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.