Het internet is groot, het bevat inmiddels zo gigantisch veel informatie dat het bijna niet meer bij te benen is. Zo ging ik op zoek naar leuke items voor dierendag en man wat heb ik veel bijzonders gezien. Omdat we op de redactie bijna allemaal een of meerdere katten hebben, staat vandaag onze dierendag in het teken van de poes!

Op mijn Pinterest pagina heb ik een Geeky Gamer Pets board gemaakt waarin ik diverse leuke voorwerpen ‘pin’ zodat jullie leuke dingen voor je eigen diertjes kunt maken. Verschillende producten kan je ook zelf maken (DIY) en zijn er uitgebreide handleidingen van!

Super Mario Piranha Plant

dierendag_super_mario_katten_bed_piranha_plant_diy

Een krabpaal met een lekker ligplekje voor je harige vriendje. Op de website instructables.com kan je vinden wat je er voor nodig hebt om dit kattenbed zelf te maken.

Catpinion Cube

dierendag_catpinion_cube_diy

Rachael Whitaker heeft in een weekend tijd dit knusse mandje gemaakt voor haar lieve kat gemaakt. Ook hier is een beschrijving van te vinden op de website van instructables.com

Chain Chomp Cat Bed

dierendag_chain_chomp_cat_bed

Deze vind ik zelf zo leuk! Het is een limited edition geweest op de website van catastrophicreations.com, inmiddels staat hij in de ‘Cat Toy Graveyard’. Maar als je nu zelf heel creatief bent kan je hem ook zelf proberen te maken. Via Pinterest heb ik de handleiding voor je gevonden.

Mario Cat Complex 2.0

dierendag_mario_cat_complex

Bewonder het Mario Cat Complex! Dit is versie 2.0 en heeft een paar verbeteringen ten opzichte van de voorganger. En deze is ook nog te koop voor $300,00 via catastrophicreations.com, zie jij hem al bij jou aan de muur hangen?

dierendag_tetris_karton_kast

Als laatste heb ik een Tetris blokken kast van karton voor jullie. Je kan hem zelf naar wens samenstellen. De blokken kosten wel $49,99 per stuk! Je kan het dus zo groot en duur maken als je zelf wilt. Via Amazon.com kan je jouw creatie samenstellen maar ook kiezen uit diverse kleuren (scrol even naar beneden).

Zit er iets voor jouw poezenbeest tussen?

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.