Conventies zijn plekken waar een hoop nerds bij elkaar komen, en waar ze niet meer ingetogen of bijna verlegen zijn. Neen, hier bruist het van leven, men steekt veel aandacht in het doen van make-up, en men denkt goed na over de rest van het uiterlijk. Natuurlijk niet zoals ‘coole’ mensen dat doen in hun dagelijkse leven. Nogmaals neen: cosplay.

Nog nóóit heb ik zelf een cosplay gemaakt, ieder jaar hoop ik dat ik er tijd voor zal maken (want tijd voor dingen moet je maken tegenwoordig). Tevergeefs. Dit jaar wil ik toch echt wel te denken aan iets nieuws. Misschien wil ik dit jaar wel geen Piplup meer zijn. Misschien wil ik dit jaar ook wel geen Titan meer zijn (Attack on Titan, YAAAZZZ).

Maar laten we even eerlijk wezen. Stiekem word ik misschien wel gedemotiveerd door alle coole kostuums die ik voorbij zie komen op het internet. ‘Maar zo goed kan ik dat toch nooit?’ En zo moet je natuurlijk helemaal niet denken. Jongens, dit wordt het jaar hoor! Hopelijk heb ik met Nishicon wél iets in elkaar geflanst. Ik heb nog geen flauw idee wat, maar de hoop is er al (is er ook zoiets als: hoop is al het halve werk?).

Heb jij ooit een eigen cosplay gemaakt? 

Avatar

About xKatara

Kaas heeft mijn leven overgenomen.

View all posts by xKatara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.