Naast twee nieuwe kleuren voor de New Nintendo 3DS XL-systemen verschijnen er voor de Nintendo 2DS twee bundels uit met de games Yo-Kai Watch en New Style Boutique 2. Beide 2DS bundels zullen op 7 oktober 2016 verkrijgbaar zijn en brengen hun eigen 2DS kleurtje met zich mee.

FTR_YO-KAI_Watch_preinstal_Box_3D_PS_EUU

De Yo-Kai Watch bundel bevat een blauw Nintendo 2DS-systeem met de game er al op geïnstalleerd en biedt spelers het perfecte entreekaartje naar Springdale en zijn mysterieuze bewoners.

img_nintendo_2ds_bundel_style_boutique2

De tweede bundel bestaat uit een roze Nintendo 2DS-systeem met hierop Nintendo Presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward al geïnstalleerd. Hiermee kunnen spelers hun eigen boetiek beginnen en carrière maken in de modewereld, van ontwerper tot model, met het doel naam en faam te maken in de mode-industrie.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.