Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

De Suicide Squad is een groep schurken bekend van de DC Comics. Personages zoals de Joker, Harley Quin, Deadshot en Rick Flag komen hierin voor. Sinds 4 augustus draait de nieuwe Suicide Squad film in de bioscoop. Ik ben een grote fan van actiefilms en DC Comics dus ik kijk heel erg uit naar deze film.

img_tshirt1
T-shirt

img_suiside_2
Onderzetters

img_suiside_3
Muismat

img_suiside_4
Beeldje

img_suiside_5
Kaartspel

img_suiside_6
Jacket

img_suiside_7
Shotglaasjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.