Heb je de hitte afgelopen week overleefd? Ik heb nog een leuke DIY (Do It Yourself) voor je waarbij je van een XL T-shirt een leuke top kan maken met een knoop aan de voorkant. Het mooie is, wederom een ‘nosew’ project, waarbij je geen naaimachine nodig hebt. Een kind kan de was doen en zo heb jij straks ook een leuk en zeer uniek item in je kast hangen.

Wat heb je nodig:
– XL T-shirt
– Krijtje
– Schaar
– 20 minuten van je tijd

img_diy_batman_shirtmetknoop01
Goed, men neme een te groot T-shirt. Deze komt ook van de stapel en er had best even een heet strijkijzer over gemogen maar goed. Pak vast je krijtje erbij.

img_diy_batman_shirtmetknoop02
Hier zie je het shirt al geknipt en het is duidelijk te zien wat er af moet! Zo knip je de armen, of nou ja, de mouwen eraf. De kraag moet eraf en hierbij kan je zelf kiezen of je voor een bescheiden hals lijn gaat of iets meer huid wilt laten zien. Halverwege het shirt moet je duidelijk aftekenen wat je wilt gaan knippen. Aan de voorkant moet je namelijk een punt overhouden. Aan de achterkant knip je deze wel gewoon weg. Aan de voorkant knip je de punt ook in tot de lijn die je hebt afgetekend, de lijn is op de foto nog steeds te zien.

img_diy_batman_shirtmetknoop03
Na het knipwerk trek je het shirt aan en knoop je de punt aan de voorkant en heb je een superleuke top! Uniek en een soort van zelf gemaakt!

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.