“Open your eyes”, zo begint de Zelda-trailer, met een Link op Epona, tropische stranden met palmbomen en… een vreemde entiteit die alle herten doet wegrennen. Wat echter het meest opvalt zijn de kristalheldere graphics en de rustgevende muziek. Echter, we zien niet alleen Link, we zien een personage in het turquoise gestoken. Maar bovenalles, zien we diverse werelddelen, met koude bergtoppen, warme woestijnheuvels en grote uitgestrekte grasvelden.  Hyrule zag er nog nooit zo goed uit, dit is een goede start van Nintendo’s E3!

Zin in kippenvel? Hier is de trailer:

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.