Wil je graag een mannelijke Sim met wat vrouwelijke trekjes of andersom jouw dame die het liefste in mannenpakken rondloopt het kan! Er is een gratis update voor De Sims 4 gekomen waarin je jouw Sims nog meer kan stylen tot het ultieme personage van jouw wensen.

img_desims4_cas_update

Met de komst van deze update kan je dus nog meer variëren in de looks van jouw Sims. Daar waar eerder zo’n 700 kledingstukken voor de man of de vrouw aanwezig waren zijn dit er dus nu het dubbele omdat je ze voor beide geslachten kunt gebruiken.

Denk ook aan de mogelijkheden met het haar, de gezichtsbeharing en de sieraden. Er is dus nog veel meer mogelijk. Bewonder dus gauw in CAS (Create A Sim) wat er allemaal mogelijk is.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.