Het is je vast niet ontgaan. Het EK voetbal is begonnen en Nederland doet dit jaar niet mee aan dit kampioenschap. De Oranje Leeuwen wisten zich niet te kwalificeren en daarom zitten wij nu allemaal thuis op de bank. Ondanks deze tegenslag kunnen we meer tijd voor de computer doorbrengen dan voor de tv. Een beetje Nederlandse trots is er voor POKI, de makers van Heads Arena: Euro Soccer.

heads-arena-euro-soccer-poki-600x448

Ik weet niet of er veel vrouwen zijn die het leuk vinden om voetbal te kijken, maar persoonlijk vind ik het niet erg om een avondje mannen te kijken. Deze knappe koppen zijn terug te vinden in Heads Arena: Euro Soccer. Maar dan bedoel ik ook koppen. In Heads Arena: Euro Soccer speel je 1 vs 1 of 2 vs 2 voetbal. De spelers hebben hele grote hoofden bekend van de EK voetballers. Enkele bekende namen zijn, Pepe, Ibrahimovic, Lewandowski en Rooney. Er is keuze uit 14 landen en 28 spelers.

heads-arena-4-e1464944560842
In Heads Arena: Euro Soccer speel je tegen de computer of tegen iemand die naast je zit en het zelfde toetsenbord moet gebruiken. De eerste wedstrijd stond in binnen vijf seconden al 2-0 achter door eigen doelpunten. Gelukkig wist ik de wedstrijd naar mijn hand te zetten door nog vier doelpunten te maken.

Ik vind Heads Arena: Euro Soccer grappig en simpel. Elke wedstrijd is anders en door de bekende koppen geeft het een echt EK euro 2016 gevoel. Ik raad het aan iedereen aan want het is een gratis spelletje dat misschien een minuutje duurt. Je kan veel lachen om de animatie en eigen doelpunten.

Wil je de game zelf spelen? Klik dan hier: Heads Arena: Euro Soccer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.