Toetsenborden, je raakt er alles in kwijt: kruimels, wimpers, stofjes en natuurlijk hagelslag. Maar, om nou meteen je grote huis-tuin-en-keukenstofzuiger op je toetsen te zetten, dat mondt waarschijnlijk uit in vrtaan typen znder de letter: . O dus 😉 Bij Ditverzinjeniet.nl bieden ze daarom een ministofzuiger aan van niemand minder dan Star Wars-personage R2D2.

R2D2Stofzuiger2

Net als iedereen ter wereld ben ik dol op R2D2. Hij heeft weliswaar nu wat concurrentie van BB8, hij mag er alsnog zijn als spraakloze hulpje in Star Wars. Ik ben dan ook blij om te zien dat de stofzuiger heel goed op hem lijkt en er prima uitziet, zodat hij er sowieso tof uitziet om neer te zetten. Hij komt in een mooi doosje van plastic, dat lekker hard is, waardoor hij goed uitkomt als je he mbesteld, en waardoor hij ook nog eens een mooi cadeautje is.

R2D2Stofzuiger3

So far so good, maar om eerlijk te zijn heb ik geen grote verwachtingen van deze stofzuiger. Hoewel ik er best in geloof dat je een mini stofzuiger kunt hebben met voldoende zuigkracht om kruimels op te rapen, lijkt het me dat het verticale ontwerp het moeilijk maakt om effectief te zijn. Eenmaal uitgepakt en de USB-stekker in mijn laptop gestoken, blijkt dat ook waar. Wimpertjes kan hij best oppakken, maar koekkruimels zijn toch al snel te zwaar.

R2D2Stofzuiger4

Onderin de rollende mini stofzuiger zit een vierkant gat waarmee gezogen wordt, waarbij het vuil uitkomt in een ander gedeelte van zijn lichaam. Dat gedeelte kun je er gemakkelijk afhalen om de vuiltjes weg te gooien, dus dat is erg netjes gedaan. Het is alleen jammer dat hij niet zo goed stofzuigt, want daardoor is hij vooral mooi in de vitirinekast. Hoewel, dan kan hij niet in een USB-connector zitten, dus dan moet je wel het mooie felrode lampje op de bovenkant missen.

R2D2Stofzuiger5

Uiteraard is het jammer als een mini stofzuiger zijn werk niet volledig doet, maar aan de andere kant is dit alsnog een grappig cadeau dat leuk is om neer te zetten. Hij is best groot, hij is stevig en hij ziet er mooi uit, waardoor het ook als speelgoed voor kinderen een goede aanschaf kan zijn. Je toetsenbord helemaal schoon maken, dat gaat er niet mee lukken, maar als je net zo’n trichotillomane bent als ik, dan kom je er toch nog een heel eind mee.

R2D2Stofzuiger6
Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.