Ja nu ben ik even heel erg blij en denk ik suck it Star Wars fans wij Trekkies krijgen VR! Nee hoor het is allemaal fun and games. Maar ja ik ben nu wel helemaal hyped voor Star Trek Bridge Crew. En ik hoef nog niet eens zo heel lang te wachten want de game komt deze herfst.

Oke misschien ben ik wel een beetje te enthousiast wanneer ik de beelden bekijk vind ik ze voor Star Trek te kleurrijk. Dit is wel een beetje jammer hopelijk wordt dit nog aangepast want nu voelt het een beetje als een combinatie van Just Dance/Star Trek aan. Maar goed ik mag niet klagen want het is een begin en met de steun van vele Trekkies gaan er vast meer van dit soort VR ervaringen ontwikkeld worden.

Star Trek: Bridge Crew, ontwikkeld door Red Storm Entertainment, kan je spelen met maximaal vier spelers tegelijkertijd die een Oculus Rift, HTC Vive of PlayStation VR hebben. Hopelijk volgen later nog meer compatible Virtual Reality Headsets. Je kan kiezen tussen captain, helm, tactical of engineer en het leukste en nog wel meest Star Trek is dat je kan kiezen tussen alle seksen en etniciteit.

Je warpt jezelf door de ruimte en kunt onbekende objecten scannen in de ruimte. Je ziet de brug van het sterrenschip Aegis en beweegt je in de Star Trek-universum van J.J. Abrams. Een gedeelte van de game speelt zich af in een onbekend gedeelte van het universum genaamd The Trench. Hier ga je op zoek naar een nieuwe thuiswereld voor de Vulcans. Hiermee borduren we voort op het verhaal van de Star Trek film uit 2009 The Future Begins.

Bekijk hieronder de  Star Trek: Bridge Crew VR – Reveal Trailer. Star Trek: Bridge Crew VR wordt deze herfst uitgegeven voor de eerder genoemde VR Headsets. Het wordt een lange herfstvakantie voor mij dat weet ik wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.