Het strandseizoen komt er weer aan en dat betekent dat we ons niet alleen zorgen maken over zand op onprettige plekken, maar ook onze electronica die we altijd bij ons hebben. Hoe zorg je dat je telefoon die spontane duw in het zwembad op vakantie overleeft? Daarvoor heeft Balvi de Aqua water resistant telefoonzak ontwikkeld.

img_aquazak_1

Voor slechts 3,95 euro koop je deze waterdichte plastic hoes voor je telefoon bij Ditverzinjeniet.nl. Het is erg grappig, want zodra je het pakje openmaakt van Ditverzinjeniet, staat er op de achterkant van het zakje direct dat hij niet waterdicht is. Nu is dat natuurlijk ook wat het verschil is tussen de twee: water resistant betekent dat hij tegen wat druppels kan, terwijl waterproof natuurlijk betekent dat hij echt tegen een frisse duik kan.

IMG_Aquazak_2

Ik besloot de proef op de som te nemen, en te kijken hoe het zakje werkt, hoe ver je er mee kunt gaan. Natuurlijk deed ik dat niet met mijn telefoon, want dat is mijn allessie, dus ik heb een stuk keukenpapier in het zakje gefrommeld om te zien hoe goed het plastic water kan tegenhouden. Nu moet ik zeggen dat ik wel al bij het openmaken van het klittenband zag dat het zakje potentie heeft, want hoewel dat klitteband natuurlijk niks uitmaakt voor de waterdichtheid, zorgt dat er wel vast voor dat de plastic wordt omgevouwen waardoor water/lucht wordt tegengehouden.

IMG_Aquazak_#

Daarnaast zitten er op het zakje drie van die druk-en-sluit-achtige stripjes, waardoor er nog beter wordt verzekerd dat er geen water naar binnen dringt. Dus ja, eigenlijk kan het al bijna niet misgaan, maar voor de zekerheid dompel ik het zakje onder in een bakje water, om te kijken wat er gebeurt. Helemaal niets! Ik kan het stukje keukenpapier gewoon eruit vissen en het is nog droog ook.

IMG_Aquazak_5

Nu is natuurlijk de volgende vraag, ga je hier ook je telefoon in bewaren? Ik zou zeggen, wel voor als je op het strand bent of slechts enkele spatjes verwacht, maar ik zou hem alsnog toch niet compleet onderdompelen in water. Bovendien hangt het er ook vanaf hoe groot je telefoon is, want mijn flinke Samsung Galaxy Note 3 was er met moeite uit te grabbelen. Hij pastte er overigens wel in, maar heel makkelijk uit het zakje halen was er niet bij, zeker niet zonder onbedoeld allerlei knoppen in te drukken.

IMG_Aquazak_6

Maar goed, het zakje is zeer zachtgeprijsd, dus als je een spannender zakje wil gebruiken voor je telefoon dan een gewoon plastic zakje (of druk en sluit zakje), dan is deze perfect kleine Balvi Aqua water resistant telefoonzak best leuk om eens mee te bestellen met iets anders leuks op Ditverzinjeniet.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.