Het heeft heel erg lang geduurd, maar 10 mei verschijnt dan eindelijk A Thief’s End. Een gekke datum, maar dat komt vooral omdat de game al eens is uitgesteld. Jammer voor de fans, die al heel lang moesten wachten. Zitten er op de redactie van Female-Gamers ook Uncharted-fans? De Female Asking Questions wil weten wat de dames van de Uncharted-reeks vinden.

Sam

Omdat ik altijd de Xbox had in plaats van de PlayStation heb ik de Uncharted serie nooit gespeeld. Maar sinds kort is er ook een PlayStation aan mijn collectie toegevoegd. Het schijnt een hele leuke serie te zijn dus wie weet ga ik hem toch ook op pakken. Zoveel games om te spelen zo weinig tijd!

Celine

De Uncharted reeks vind ik super leuk. Ik heb zelf deel 3 op PS3 gespeeld en mijn buurjongen had deel 2. De verhaallijnen vind ik altijd spannend en Uncharted was de eerste serie die ik helemaal uit had gespeeld.

Laura

Best tof, maar ik ben er niet goed genoeg bekend mee. Ik ken de game in eerste instantie van meekijken met mijn ex, en ik moet zeggen dat ik niet erg gecharmeerd ben van de man Nathan Drake. Maar aan de andere kant mag ik er eigenlijk niet zoveel over zeggen, want ik heb lang niet alle delen uit de franchise gespeeld. Ik ben wel heel nieuwsgierig naar het nieuwe deel, want het is inmiddels toch weer heel wat jaren geleden dat we op avontuur gingen met deze Indiana Jones-wannabe.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.