Het is weer tijd voor sugar, spice and everything nice en laten we vooral ook niet Chemical X vergeten! Precies mijn jeugdheldinnen Blossom, Bubbles en Buttercup komen weer terug in een gloednieuwe serie op Cartoon Network.

BUBBLES_02_CMYK

De bekende zusjes moeten hun stad Townsville weer beschermen tegen duistere vijanden. Maar het gewone leven zoals school en huiswerk gaan daarnaast ook gewoon door. Dankzij hun superkrachten, teamwerk en hulp van Professor Utonium en de burgemeester van Townsville weten zij hun eigen stad en de wereld prima te redden voor bedtijd.

BLOSSOM_01_CMYKDe originele serie ging in 1996 van start op Cartoon Network en er werden maar liefst 78 afleveringen uitgezonden. De serie wist twee Emmy Awards, vijf nominaties en talloze animatie onderscheidingen in de wacht te slepen. En nu zijn de populaire Powerpuff Girls weer terug. Op zondag 23 april gaat de serie in première om 8.30.

BUTTERCUP_02_CMYK

Ook op modegebied zijn Blossom, Bubbles en Buttercup te vinden. Jeremy Scott heeft namelijk een Powerpuff Girls Collection gemaakt als onderdeel van Moschino’s voorjaarscollectie van 2016, deze vind je nu in de winkels. En Spin Master is bezig met een volledige productlijn op basis van de Powerpuff Girls die in het voorjaar van 2017 beschikbaar komt. Maar ook Funko, Toy Factory en nog meer hebben aangegeven te willen gaan werken met deze Powerpuff Girls om zo een selectie aan poppen, speelsets, games, puzzels en nog veel meer op de markt te kunnen brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.