De ene na de andere game krijgt een remake. Het is ook wel een heel handige en makkelijke manier om je last-gen games weer nieuw leven in te blazen. Uncharted en The Last Of Us hebben bijvoorbeeld zo’n behandeling gekregen. De Female Asking Questions wil weten: van welke game zou jij graag een HD-remake spelen?

Patricia

Toevallig dat je het vraagt! Ik heb ooit eens The Simpsons Hit & Run gespeeld en dat vond ik zoooooo leuk. Liep er onlangs aan te denken dat ik hem even weer op de PC moet gaan installeren. Maar die mag best opnieuw uitgebracht gaan worden. Als het goed aangepakt zou zijn kan het best een hit worden voor de Nintendo Wii!

 

Laura

Rollercoaster Tycoon; als de eerste game uit die serie toch eens een remake zou krijgen (of de tweede), dan zou dat supertof zijn. Ik heb zoveel uren aan die oude game besteed, en sindsdien zijn er eigenlijk geen goede remakes van verschenen. Rollercoaster Tycoon, graag!

Sam

Onlangs kregen we het trieste nieuws te horen dat Lionhead studio ermee moet stoppen. Fable legends de game waar ik, ondanks alle veranderde elementen van mijn oude vertrouwde Fable serie, erg naar uit keek gaat niet meer komen. Dus om me te troosten zou ik wel een hele toffe HD remake willen hebben in een box van alle toffe Fable games en dan heb ik het over Fable 1, Fable 2 en Fable 3. De journey mogen ze van me weglaten ik kreeg pijn in mijn armen van al dat knolhobbelen achter mijn kinect.

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.