Volgende week verschijnt Hyrule Warriors op de 3DS. Klinkt als dezelfde game als op Wii U, maar dat is niet helemaal waar. Niet alleen qua stijl, maar ook qua personages zijn er grote verschillen tussen de twee. En voor ons is een van de grootste verschillen dat Linkle aan deze game wordt toegevoegd: de vrouwelijke versie van Link. Tijd om haar stijl onder de loep nemen in een nieuwe De Stijl Van!

IMG_DeStijlVan_Linkle

Groen vest, Claudia Strater via Wehkamp, 99,95 euro
Sweater, Only via Zalando, 39,95 euro
Bruin broekje, Spartoo, 23,99 euro
Hoge bruine laarzen, mytheresa, 837 euro
Zwarte legging, Ulla Popken, 24,99 euro
Ketting, Omoda, 39 euro

DeStijlVanLinkle

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.