Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Vorige week liet ik jullie usb opladers zien. Deze week gaan we voor de usb memory sticks. Ik heb er een hoop kunnen vinden op het geeky vlak. Ik weet zeker dat er nog meer te vinden is op het internet. Hierbij laat ik jullie een kleine selectie zien.

img_usb_gameboy
Gameboy spel

img_usb_zelda
Zelda

img_usb_xboxcontroller
Xbox controller

img_usb_transformers
Transformer

img_usb_cannoncamera
Cannon Camera

img_usb_lego
Lego

img_usb_mariobomb
Mario bomb

img_usb_supermario
Super Mario

img_usb_casette
Cassette

img_usb_starwars
StarWars

img_usb_minecraft
Minecraft

img_usb_dragonballZ
Dragon ball

img_usb_plantsvszombies
Plants vs Zombies

img_usb_rubikscube
Rubiks cube

One Comment on “Celine’s Shop Finds: Usb memory sticks”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.