Af en toe is het best handig om stil te staan bij wat je op dat moment aan het spelen bent. Op dit moment speel ik drie games, waarvan een geheime, en heb ik nog een hele grote backlog van games die ik half heb afgemaakt en mijn aandacht nodig hebben. Ik moet bijvoorbeeld nog een heleboel van die mini-hubs/dimensions in LEGO Dimensions afronden.

Op dit specifieke moment, dus dit weekend, ben ik bezig met Mario & Luigi Paper Jam Bros. Ik vind het een heerlijke game en hoewel ik er al doorheen ben, valt er nog heel veel te ontdekken en te spelen in de extra’s, zoals die super papercraft gevechten die me niet altijd even goed afgaan. Ik heb enorm genoten van het hoofdverhaal van deze game. Het verhaal zelf was dan misschien niet het meest spannende gameverhaal ooit, het is zo’n heerlijk wereldje met grappige dialogen en toffe gameplay, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Daarnaast review ik voor InsideGamer nu een spel waarover ik niets mag zeggen. Ik vind dat altijd erg lastig, want juist als je aan het spelen bent dan ben je enthousiast en wil je erover tweeten, maar dat mag dan niet omdat er een embargo is. Soms vraag ik me af of dat niet ten nadele is van de game; immers is het juist goed als je voorafgaand aan de release al wat enthousiaste mensen erover ziet tweeten toch? Maar ja, soms zijn mensen natuurlijk wat minder enthousiast en dan kan het de gamerelease juist schaden, dus het is ook wel weer begrijpelijk. Ik vind het alleen zelf moeilijk om als de review online is dan alsnog heel enthousiast te doen, het lijkt dan minder oprecht omdat ik tegen die tijd meestal alweer met een nieuwe game bezig ben waar ik dan weer niks over mag zeggen 😉

game_star_wars_battlefront

Verder ben ik momenteel bezig met Star Wars Battlefront, een prachtige game die nogal verschillend wordt beoordeeld. De een vindt het een lege huls, de ander heeft er uren multiplayerplezier mee, zeker in de aanloop naar de Star Wars-film die volgende week uitkomt en waar ik nu al zenuwachtig voor ben. Ik hoop de review van deze game morgen online te zetten, zodat je weet of ik het een lege huls vind of niet..

Daarnaast heb ik Chibi-Robo Zip Lash! gespeeld op Nintendo 3DS, wat me op E3 een hele leuke, vrolijke game leek, maar wat in de realiteit toch niet helemaal binnen weet te komen. Het robotje is enorm schattig en steelt mijn hart, maar de gameplay op zich is niet solide of interessant genoeg om me echt te motiveren elke keer de game weer op te pakken. Helaas. Vandaag komt de review van Chibi-Robo online, waarin ik iets dieper op de game inga.

Ik ben blij dat de gamereleases weer even wat afremmen, want het was nogal een hectische periode voor mij de laatste twee maanden, vandaar dat de Battlefront-review aan de late kant is. Gelukkig kan ik met Kerstmis wat van die backlog wegsnoepen, en hopelijk kan ik dan weer fris het nieuwe jaar in, dat goed zal starten met de release van LEGO Marvel’s Avengers.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.