In je hele leven moet je keuzes maken. Ook als het gaat om in de winter koude handen te hebben om met mijn smartphone bezig te zijn of warme handen hebben en verveeld om me heen te staren. Het wachten op de bus, trein of metro of als je een stukje gaat wandelen om een frisse neus te halen zal een stuk aangenamer worden met de Iggy Touchscreen handschoenen die ik heb mogen proberen.

Ze zijn al enige tijd op de markt, deze Touchscreen handschoenen en toch had ik mijn twijfels erover of het wel zou werken. Gelukkig kreeg ik de mogelijkheid om ze uit te proberen en heb ik ze op diverse touchscreen schermen geprobeerd.

img_iggy_touchscreen_handschoenen1

Natuurlijk is het de bedoeling dat je ze aantrekt! Daarna kan je gewoon je ding doen op de betreffende touchscreen. Ik heb het geprobeerd op een Samsung telefoon, iPhone en een iPad en het touchscreen gebeuren is best goed te doen. Een beetje surfen op het internet, typen op Whatsapp en scrollen op Facebook.

Goed, ik ben eerlijk heel af en toe werkte het niet helemaal vlekkeloos, alsof je worstenvingers hebt en op de kleine lettertjes moet drukken. Maar daar kan je bijna niet over vallen omdat het principe gewoon goed werkt. Elke vinger bevat een speciale touchscreen vingertop, dorr een speciaal ingeweven garen, en je kan met vijf vingers tegelijk, oh nee, tien vingers tegelijk aan de slag. Het geeft geen krassen op je scherm gelukkig!

img_iggy_touchscreen_handschoenen2

Wat ik me wel afvraag van welk materiaal de handschoenen zijn gemaakt. Ik heb een wol-allergie en kan veel handschoenen niet dragen. Deze kriebelen ook een beetje maar ik weet niet waar dit aan ligt. Zijn ze warm? Je komt er de koude dagen wel mee door. De handschoenen zijn niet dik gevoerd in elk geval. En je kan je telefoon of tablet gewoon blijven gebruiken tijdens de koude dagen die ongetwijfeld nog gaan komen!

Dus het einde van de ijskoude handen is aangebroken en ook jij kan je eigen setje Touchscreen handschoenen aanschaffen. Voor (normaal) €9,95 heb je je eigen setje handschoenen maar nu zijn ze (tijdelijk) voor €4,95 te koop bij Ditverzinjeniet!!

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.