Of je ze nou op het toilet speelt, als je op de bus staat te wachten, of voor het slapengaan in bed; bijna iedereen met een smartphone heeft wel zo’n guilty pleasure telefoonspelletje. De een schaamt zich er niet voor, de ander voelt zich ietwat ongemakkelijk door het vele geld dat sommige telefoonspelletjes weten af te troggelen. De Female Asking Questions wil weten: wat zijn jouw favoriete telefoonspelletjes?

Artikel_FAQ_Laura

Ik speel Asanumi Neko of iets in die richting, vrij regelmatig. Het is een app waarin je poesjes moet sparen, maar je kunt ze niet zelf opzoeken. Net als echte katten komen ze alleen maar naar je toe als ze daar zelf zin in hebben, het enige dat je kunt doen is krabpalen, eten en andere katten-aantrekkers neerzetten. Een beetje zinloos, maar wel heel schattig. Een andere game die eigenlijk net zo zinloos is maar me toch al bijna een jaar veel plezier bezorgd, is Disney Tsum Tsum. Ik wil er niet over nadenken hoeveel geld ik er al aan heb gespendeerd, maar het is een mooie, goede, strakke game waarin mijn favoriete Disney-personages op originele manier voorbij komen. Als laatste is er eigenlijk geen game die ik op mijn telefoon speel, want ik heb mijn 3DS altijd bij me, maar ik doe wel af en toe Zombie 5K, waarin je aan de hand van een geluidsopname hardlooptraining krijgt waarbij er af en toe zombies in je oor ‘praten’. Erg tof.

Artikel_FAQ_Sandra

Het spel wat ik het meest speel is Griddlers Plus, wat een Japans puzzelspel is waarbij je aan de hand van cijfertjes vakjes moet inkleuren. Hiervoor heb je behoorlijk wat inzicht nodig om de afbeeldingen correct te voorschijn te laten komen. In dit spel kan je, wat naar mijn mening best zeldzaam is voor dit soort puzzels, een erg hoge moeilijkheidsgraad kiezen. Daarnaast vind ik Wordfeud nog steeds erg leuk om te doen, lekker scrabble spelen met je familie. De augmented reality game Ingress staat bij mij op nummer drie, waarmee ik graag tijdens de lunchpauze een rondje wandel om portalen te hacken of over te nemen.

Artikel_FAQ_Celine

Mijn top 3 telefoonspelletjes:  Op 1 Tiny Tower Vegas. Nog steeds ben ik fan van deze app. Veder staat er Disco Zoo op maar dat speel ik zelfde. Ik zit voornamelijk op Facebook, Twitter en Whatsapp.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.