Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Deze week blijven we in de winter sfeer. Na de pantoffels, de mokken, de mutsen, de sokken, de onesies en de handschoenen is het deze week de beurt aan sjalen. Om je winter outfit helemaal compleet te maken mag een geeky sjaal natuurlijk niet ontbreken.

img_sjaalharrypotter
Harry Potter

img_sjaalLotr
Lord of the Rings

img_sjaalcreeper
Creeper

img_sjaalnintendo
Nes

img_sjaalharley
Harley Quin

img_sjaalgot
Game of Thrones

img_sjaalassassinscreed
Assassin’s Creed

img_sjaalcharmander
Charmander

img_sjaalnyancat
Nyan Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.