Het is weer bijna mijn semi-favoriete tijd van het jaar. De dagen worden kouder en buiten is het snel donker. Ideaal weer om heerlijk achter je console en/of PC te gaan gamen. Maar ook de tijd van het jaar om al je vrienden uit te nodigen voor een gezellig bordspel avond. Om helemaal goed voorbereid te zijn kan je het aankomend weekend naar de 22e editie van het Spellenspektakel in Eindhoven.

Het event word twee dagen, 7 en 8 november, gehouden in de Beursgebouw van Eindhoven wat ideaal dicht bij het station van Eindhoven en het centrum ligt. Het event is een walhalla voor iedere spelletjesfan. Je vind er bordgames, kaartspellen, gezelschapsspellen en nog veel meer. Er worden workshops gehouden, er zijn verschillende demo’s en wil je wat meer over een spel weten zijn er genoeg mensen die het je graag willen uitleggen of even met je willen spelen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met een spel voor de komende wintermaanden.

Neem vooral je kinderen ook mee want dit is het uitgelezen event om ze met een gerust hart mee te nemen. Ja het kan er nogal heftig aan toe gaan wanneer Ome Sjaak weer verliest met mens erger je niet maar over het algemeen vliegen er geen spelborden rond tijdens dit event. Voor de kinderen is er ook een speciale kinderhoek ingericht die wederom dit jaar onder toezicht van professionele begeleiders kunnen spelen.

Denk je bij jezelf maar dit is leuk hier wil ik graag naar toe dat komt mooi uit want wij mogen twee toegangskaarten weggeven voor de zaterdag of zondag. Wat moet je daarvoor doen? Like en deel dit bericht via facebook en vertel ons jouw leukste, grappigste of ontroerendste spelletjesavond herinnering. De uitslag maken we aanstaande vrijdag bekend!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.