Met de feestdagen die nu toch echt om de hoek loeren heb ik een lijst gemaakt met leuke game-titels onder de €20,00. Er zijn best veel leuke games die je voor een prikkie kan kopen maar ik moest een selectie maken en dat zijn de volgende games geworden voor diverse consoles.

Professor Layton 4: En De Melodie Van Het Spook (NDS)
Ik start met Professor Layton 4 een game voor de Nintendo DS. Er zijn ongetwijfeld veel gamers die dit pareltje nog in gebruik hebben en anders is het tijd om hem weer af te stoffen en in gebruik te nemen. Als je dol bent op puzzels dan kan je een hele tijd vooruit met deze Professor Layton game die nu voor €13,99 te koop is.

Skylanders Starterpacks (Wii & 3DS)
In de loop der tijd zijn er diverse Skylanders games op de markt gekomen. Het blijft populair onder de kinderen, of ze dan heel blij zijn met een oudere titel weet ik niet maar eigenlijk moeten ze blij zijn met wat ze krijgen. Noem het een klassieker! Ik heb twee verschillende starterpacks gevonden die heel gunstig zijn voor de portemonnee. In Skylanders ga je op avontuur met de personages die je op de gamepad plaatst, hoe meer Skylander personages jij hebt des te meer gebieden kan je in om het verhaal volledig uit te spelen. De starterpack voor de Nintendo Wii kan je voor €18,00 aanschaffen. Een versie voor de Nintendo 3DS kost nu €18,99.

Mass Effect 3 (Wii U)
In deze special edition van Mass Effect 3 voor de Wii U speel je op een unieke wijze deze game. Omdat de eerdere delen niet op de Wii U zijn verschenen krijg je een samenhangend verhaal voor je kiezen waarin de verhalen van de voorgaande games nog eens worden gedeeld. Het is tijd dat jij als commander Shepard het universum instapt en een einde maakt aan de Reapers. Deze titel kost nu €14,99.

Assassins Creed IV Black Flag Deluxe Edition (PC)
Maak onder andere kennis met Aveline en neem het op tegen de Piraten in het Caraibisch gebied. In deze Deluxe edition die nu voor €11,99 aan te schaffen is krijg je een hoop extraatjes en geeft je een mooi moment om in deze Assassins Creed games in te stappen. Wordt jij de meest gevreesde piraat? Harharhar!

RollerCoaster Tycoon 1, 2 & 3 (PC)
Ik kan me haast niet voorstellen dat je Roller Coaster Tycoon nog nooit hebt gespeeld. Misschien ergens gezien of bij een vriend(in) gespeeld, maar het is toch echt tijd om deze pareltjes in je eigen game-collectie te hebben. Zeker nu de komst van de nieuwe Roller Coaster Tycoon game is uitgesteld en we er langer op moeten wachten. Je kan de feestdagen in elk geval doorkomen met deze Roller Coaster bundel waarin het eerste, tweede en derde deel samengevoegd zijn voor €19,98.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.