Dit weekend wordt een druk weekend voor mij: vrijdag en zondag ga ik werken. Gelukkig heb ik de perfecte game om mijn tijd te doden als ik weer eens in de bus zit onderweg naar mijn werk: Tiny Tower Vegas. In dit geweldige spel ben je de baas van een hotel en moet je verdiepingen bouwen en geld verdienen. Erg grappig en verslavend spel. Het spel kan gespeeld worden zonder wifi of internet.

Op zaterdag heb ik een volleybal wedstrijd staan dus vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond heb ik tijd om te gamen. Wie doet er mee? Ik ga Mario Tennis Ultra Smash voor op de Wii U spelen. Lekker avondjes bank hangen en relaxen na mijn drukke week school, werk en schijven. Ik vind Mario games altijd wel rust, ontspanning en gezelligheid geven. Bovendien vind ik dat ik behoorlijk goed ben in Mario Tennis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.