Tegenwoordig kan je games vinden uit allemaal verschillende prijsklasse. Dure games hoeven niet perse leuker of beter te zijn dan goedkopere games. Hier vind je een paar toffe games tot 10 euro.

Rollercoaster Tycoon 3 (Gold Edition)
Wie kent Rollercoaster Tycoon niet? Ik en vele anderen zijn hier mee opgegroeid. Dan spreek ik wel over het eerste en tweede deel van Rollercoaster Tycoon. In het derde deel zijn de 2D graphics verandert naar 3D. Vanaf dit moment kan je ook zelf in het wagentje stappen en heel veel moois beleven. Koop Rollercoaster Tycoon 3 hier voor € 9,98.

Angry birds
In het spel Angry birds is het de bedoeling om de constructies waar de groene varkens zich bevinden te slopen. Dit doe je door middel van de kwade vogels met een katapult naar de varkens te schieten. De verschillende vogels zijn kwaad omdat de varkens hun eieren hebben gestolen. Dit spel is van Finse afkomst. Angry birds is niet alleen populair voor PC maar ook voor iOS, Android, en televisie. Daarnaast heeft Angry birds zijn eigen bordspel. Koop Angry Birds hier voor €9,50.

LEGO The Hobbit
Ik heb een LEGO spel onder de 10 euro gevonden. Het is namelijk LEGO The Hobbit. De game is geïnspireerd op de eerste twee films van The Hobbit trilogie. Je volgt het avontuur van Bilbo Baggins, die naar het midden-aarde afreist om de dwergen te helpen hun verloren koninkrijk terug te krijgen. Koop LEGO The Hobbit hier voor €8,99.

TrackMania² Stadium
Deze game is voor de snelheidsduivels onder ons. In TrackMania kruip je in de huid van een autocoureur. Of eigenlijk meer een formule 1-coureur. Maak je eigen formule 1 wagen of bouw je eigen level. Alles is goed zolang jij maar de snelste tijd neerzet om de overwinning te behalen. Race tegen de computer of ga online te strijd aan. Koop TrackMania² Stadium hier voor €9,99.

Garry’s mod
Die spel is geweldig om samen met je vrienden te spelen. Garry’s mod kent verschillende spellen waaronder Prop Hunt. Hier moet een team zich vermommen als voorwerpen en het andere team moet de spelers zoeken die zich hebben vermomt. In Garry’s mod is heel veel mogelijk, lachen en plezier maken staat hier centraal. Koop Garry’s mod hier voor €9,99.

Flockers
Flockers is vrijwel een kopie van Lemmings. In deze game is het jouw taak om de schapen veilig door het level te loodsen. Uiteraard gaat dit niet vanzelf. De levels staan vol met cirkelzagen, vlijmscherpe spiesen en zware gewichten die uit de lucht komen vallen. Aan de schapen kan je weinig veranderen. Deze loop gewoon rechtdoor. Waar je wel invloed op uit kan oefenen is de omgeving. Plaats voorwerpen en power-ups om de schapen te helpen. Koop Flockers ,hier voor PS4 voor €9,98 of hier voor Xbox One voor €9,98.

Mario & Donkey Kong (Mini’s On The Move / Mini’s March Again)
De bekende aap Donkey Kong heeft Pauline ontvoert en in Mario & Donkey Kong (Mini’s On The Move / Mini’s March Again) moet jij haar bevrijden. Versla verschillende puzzels om tot Pauline te komen. Deze 3DS game heeft geen game card maar een code. Koop de 3DS code hier voor €9,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.