The Penguin Factory

Wie houdt er nou niet van pinguïns? In deze pinguïn fabriek moet je de pinguïns gaan verschepen, maar er is één probleem: de hele fabriek werkt eigenlijk niet! De lopende banden werken niet goed, de transportatieleidingen zijn verstopt en zelfs de snackautomaat is defect. Om het allemaal nog erger te maken blijkt het ook nog dat er allerlei nep-pinguïns in roulering zijn en jij moet het gaan oplossen. Door allerlei rare apparaten te plaatsen kan je de lopende banden herstellen, de nep-pinguïns uit de fabriek slaan en je pinguïn-postorderbedrijf redden. Ben jij de automatiseringsheld die deze fabriek kan redden?

 

Atlantic Fleet

Als je al dat vechten op het land helemaal zat bent, dan wordt het hoog tijd om al die strijd op het water te voeren. In Atlantic Fleet voer jij de leiding over prachtig gedetailleerde oorlogsschepen en zal jij scheepvaartroutes moeten veroveren van de vijanden. De animaties van het water, de schepen, helpende vliegtuigen en afgevuurde torpedo’s spreken voor zich.

 

Legionwood: Tale of the Two Swords

Legionwood is een al bekende gamereeks die opnieuw harten probeert te veroveren via de Steam Greenlight. Het spel speelt met een klassieke sfeer zoals we die gewend zijn van de SNES en bevat deze keer ruim 20 uur aan quests om te voltooien. De wereld zit vol met uitdagende vijanden, bijzondere optimalisaties voor je personages en meer dan 30 locaties om te ontdekken. De tussentijdse artwork die het verhaal verteld is met de hand getekend en geeft daardoor een prachtige sfeer aan het spel.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.