De eerste gesloten beta van Might & Magic Heroes VII was een succes en dus kondigt Ubisoft vandaag de tweede gesloten beta aan voor de game.

Tijdens de eerste beta hebben fans in twee weken tijd ongeveer 48.000 uur gespeeld en meer dan 800.000 keer gevochten in Ashan. Hierbij hebben zij de kans gehad om de unieke Heroes en gameplay van de Haven en Academy facties te ontdekken.

De facties die beschikbaar zijn in deze beta worden door de community gekozen via de Shadow Council, het community portal van Might & Magic Heroes VII. Dankzij dit forum kunnen fans direct in contact komen met het productieteam en wordt hun inbreng en stem meteen in behandeling genomen. Elk lid van de Shadow Council kiest hun twee favoriete facties uit vier verschillende keuzemogelijkheden: Sylvan, Dungeon, Stronghold en Necropolis. Vervolgens kunnen zij in de komende bèta met de twee meest populaire helden van deze facties spelen, bovenop de reeds beschikbare helden van de Haven en Academy facties.

Might & Magic Heroes VII wordt ontwikkeld door Limbic Entertainment, een team van toegewijde Might & Magic fans. Might & Magic Heroes VII is vanaf 15 september 2015 exclusief verkrijgbaar voor Windows PC.

Om jezelf te verzekeren voor toegang tot de beta dien je de game te pre-orderen. Je kan ook de kans krijgen om de beta te spelen door je in te schrijven op de wachtlijst. Voor meer info kun je hier terecht.

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.