Ga je trouwen? Zoek je nog inspiratie voor een thema? Wij hebben de oplossing, Pac-Man! Het gele happertje kent iedereen wel en kan op diverse manieren aan je bruiloft toegevoegd worden. We starten natuurlijk met de uitnodiging.

Ga je trouwen? Gefeliciteerd! Om je gasten alvast de dag vrij te houden wanneer jij gaat trouwen kan je een ‘Save the Date’ kaart sturen. Natuurlijk geinspireerd op Pac-Man. Deze Save the Date kaart kan je beter bekijken via Etsy: ArtNerdForHire

Een compleet pakket met Save the Date kaarten, de uitnodiging, bedank kaartjes enzovoorts kan je vinden via de Etsy Shop: BangBoomPowDesign. Ook andere games worden hier vertegenwoordigd.

Om je bruiloft en liefde te bezegelen draag je veelal een ring die je van je partner hebt gekregen op de grote dag. Op de website van Sterling Kisses kan je naast diverse geeky sieraden ook deze set ringen vinden. Zijn ze niet leuk en vooral origineel?

Waarom een trouwring als je Pac-Man en Mrs. Pac-Man op je lichaam kan vereeuwigen? Je kan het natuurlijk ook als extraatje erbij nemen dan alleen een set ringen! Gevonden op Pinterest, officiele website fyeahtattoos.

Je draagt ongetwijfeld een mooie witte jurk. Met de accessoires kan je creatief zijn en bijvoorbeeld deze leuke schoenen eronder dragen. Je moet ze alleen zelf even maken je moet dus een beetje creatief zijn met blauwe lakschoenen en verf als je deze schoenen onder je trouwjurk wilt dragen. Je kan een kijkje nemen op Pinterest waar ik deze pumps heb gevonden of een kijkje nemen naar onze DIY: Comic Schoenen gemaakt door Heather en Patricia.

Onder de jurk draagt de bruid over het algemeen een kousenband. Ook hier is aan gedacht, je krijgt een versie om weg te gooien aan de vrijgezelle mannen en eentje is voor manlief om aan het einde van de dag te ‘verwijderen’. Gevonden voor je op Etsy: GeekyGarters. Je kan ze ook nog in diverse kleuren bestellen.

Ook mannen dragen accessoires tijdens de bruiloft, naast een stropdas zijn er ook manchetknopen die je aanstaande kan dragen. Deze houten manchetknopen kan je vinden via Etsy: RongDesigns. Ook is er een leuk setje te vinden via Etsy StyledGents.

Alsof een bruiloft niet al genoeg geld kost kan je net zo goed nog een leuk cadeautje aanschaffen voor je (toekomstige) man. Vaak worden er horloges cadeau gegeven. Laat jouw partner dus stoer rondlopen met dit exclusieve Pac-Man horloge. Klein details, hij moet zo’n $17,900 dollar opbrengen… Gevonden op ablogtowatch.

Als het dan tijd is voor taart kan je daar op verschillende manieren Pac-Man in terug laten komen. Laat je een hele grote taart maken waarbij Pac-Man en de Ghosts achter elkaar aan laat zitten? Of houd je het subtiel door een witte taart te nemen met een Pac-Man caketopper? Viermaal inspiratie voor je bruiloftstaart v.l.n.r. Taart 1, Taart 2, Taart 3, Taart Topper @ Etsy Bee3DGifts

Tegenwoordig is het hip, tenminste volgens de trouwprogramma’s op TLC die ik wel eens zie, en happening dat dat je een fotohoekje hebt als je gaat trouwen. Om alleen je gasten met hun vrolijke gezicht op de gevoelige plaat te zetten is niet genoeg, je hebt accessoires nodig om de foto op te leuken. Het opleuken van de foto’s doe je dan met typische Pac-Man items, ze zijn ook zeker leuk om zelf te maken.

Nog meer Pac-Man inspiratie nodig? Check dan even ons Pinterest bord met nog meer ideeen voor je bruiloft, verjaardagsfeest of andere Pac-Man items.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.