Leoric, oftewel de Skeleton King, is vanaf nu speelbaar in Heroes of the storm. De meeste onder ons kennen Leoric natuurlijk van Blizzard’s game Diablo en hij is zeker niet de eerste Diablo personage dat is toegevoegd aan deze game. Onder andere de Butcher en Johanna zijn speelbaar in deze Moba. Nu vraag je jezelf misschien af wat deze nieuwe personage nou allemaal kan. Hieronder vind je in het kort alle nieuwe vaardigheden van de Skeleton King.

Één van Leoric’s vaardigheden heet Undying. Dit bekend dat wanneer Leoric dood gaat hij verandert in een geest en nog steeds aanwezig is in de game. Als geest kan Leoric andere spelers vertragen en hij kan weer tot leven gebracht worden. Een andere vaardigheid van Leoric heet Skeleton Swing. Deze aanval is wat je ervan verwacht, namelijk een harde zwaai met zijn wapen om vijanden schade te doen. Leoric heeft nog twee andere vaardigheden genaamd Wraith Walk en Drain Hope. Wraith Walk zorgt ervoor dat Leoric tijdelijk in een geest veranderd. Terwijl Drain Hope helpt om Leoric te genezen en tegelijkertijd neemt Leoric ook nog eens levenskracht af van zijn tegenstander. 

Éen van Leoric’s laatste vaardigheden heet March of the Black King. March of the Black King zorgt ervoor dat Leoric in een rechte lijn loopt en drie keer met zijn wapen slaat. Als hij een vijand raakt dan geneest hij zichzelf. Tot slot hebben we dan nog de vaardigheid Entomb. Bij deze vaardigheid roept de Skeleton King een tombe op die paden blokkeert. Wat vind jij van dit nieuwe personage? Zal Leoric veel gespeeld worden in Heroes of the Storm?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.