Er gaan twee nieuwe pakketten verschijnen voor De Sims 4, zo zal er een accessoires-pack (De Sims 4 Perfecte Patio) verschijnen waarmee je je tuin zomerproof kan maken en een groot pakket waarin wellness (De Sims 4 Wellnessdag Game Pack) centraal staat.

De Sims 4 Perfecte Patio

Het pakket met daarin de Patio spullen om je tuin aan te vullen met onder andere bubbelbaden is inmiddels al verschenen in de Origin shop. Er is een nieuwe grill en een patiobar waar je Sims van dineren in de buitenlucht kunnen genieten, plus de nieuwe meubels en decoraties helpen je om hun achtertuin er hip en stijlvol uit te laten zien. Er zijn ook nieuwe zwempakken, kapsels en casual outfits voor je Sims die in de namiddag van de zon willen genieten.

Bewonder de trailer en laat jouw Sims genieten van het mooie weer zoals wij dat nu ook doen, toch?

De Sims 4 Wellnessdag Game Pack
Dan gaat er een uitbreiding verschijnen, deze maand nog op 14 juli, waarin je Sims nog een stapje verder gaan op het gebied van relaxen namelijk de mogelijkheid om te ‘Wellnessen’.

desims4_spa1

Je Sims kunnen in de spa chillen (O jaa!-en) in een sauna, of een ontspannen massage krijgen. Zo kunnen ze gebruik maken van een massagestoel en een modderbad. Ook kan er gewerkt worden aan een wellnessvaardigheid. Deze kan je opbouwen door aan yoga te doen, massages te geven of te mediteren. Een hoger ontwikkeld wellnessniveau betekent nieuwe yogaposes, de mogelijkheid om superieure massages te geven en een speciale meditatieverrassing waar later meer bekend over wordt gemaakt.

desims4_spa2

Begin maar vast met sparen, want dit gaat ons weer een hoop geld kosten.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.