Zoals sommige van jullie al misschien hebben mee gekregen komt er dit jaar, naast de nieuwe Dragon Ball Super anime, ook een nieuwe Dragon Ball Z video game uit. Deze game heet Dragon Ball Z: Extreme Butoden en zal worden uitgebracht voor de Nintendo 3DS. De eerste trailer met Engelse ondertiteling kun je hieronder vinden.

Deze trailer werd vertoond op de Japan Expo 2015. Volgens de nieuwe trailer zijn er meer dan 20 speelbare personages in deze 3DS, fighting game. Daarnaast zijn er ook 100 “support” personages beschikbaar. Ook geeft Dragon Ball je de opties om in een team te vechten of om de nieuwe verhaallijn uit te spelen. Tot slot liet Herve Hoerdt, de Vice President van Marketing & Digital bij Bandai Namco Entertainment Europe ,iedereen weten dat

Following the success of DRAGON BALL XENOVERSE, we wanted to keep on bringing awesomeness to our fans and make them as happy as ever. BANDAI NAMCO Entertainment Europe is listening to fans and will keep on surprising them over the next few years! In the meantime, everybody will enjoy a high quality fighting-game based on one of the most emblematic Anime & Manga ever created!”

Kijk jij er naar uit om deze nieuwe Dragon Ball game te spelen? Op 16 oktober zal deze game worden uitgebracht in Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.