Er staat ons een grote update te wachten op 6 augustus. Splatoon bied nog meer speel mogelijkheden met deze update. We krijgen twee nieuwe matchmaking modes, nieuwe kleding, nieuwe wapens en het maximum level wordt verhoogd van 20 naar 50.

De matchmaking modes heten Squad Battle en Private Battle. In Squad battle kan je nu samen met je vrienden online ranked battles doen. Voorheen werd je met willekeurige andere spelers geplaatst. Private Battle bied de mogelijkheid om alleen met je vrienden te spelen. Zo kunnen de privégevechten bestaan uit twee tot acht spelers.

Ranked battles krijgen twee nieuwe ranks. Zo worden rang S en S+ toegevoegd aan de game (beide hoger dan A+).

Laten we eens naar de nieuwe wapens kijken. Er komen twee nieuwe wapentypes. De emmerachtige Slosher-wapens en het mitrailleur-achtige Splatling-geweer. Slosher-wapens werpen inkt over het veld. Je gebruikt hier voor een emmer en een schep beweging. Met dit wapen kan je tegenstanders aan de andere kant van de muur raken, want je kan over de muur heen gooien. Splatling-geweer lijkt op een machine geweer en schiet veel, heel veel verf.

Zoals ik al zei komen er ook nieuwe kledingstukken. Dit zullen 40 nieuwe voorwerpen zijn, die verkrijgbaar zullen worden in verschillende winkels.

Dit zal niet de laatste update worden voor Splatoon. Deze zomer en najaar staat ons nog veel meer te wachten inclusief Rainmaker Ranked Battle-stand met aanvullende maps en nog meer nieuwe wapens.

https://youtu.be/KuJENO8M23I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.