iedereen die een Nintendo 3DS of een Wii U bezit is waarschijnlijk bekend met de Miiverse. Nu heeft Nintendo aangekondigd dat er deze zomer wat grote veranderingen zullen worden doorgevoerd op dit platform. Hieronder vind je al deze nieuwe veranderingen op een rij.

img_miiverse_1

Als eerste zal er een album worden gecreëerd voor je schermafbeeldingen. In dit album kun je maximaal 100 foto’s kwijt. Daarnaast kan je ook een speeldagboek bijhouden. Dit houd in dat je jouw in-game avonturen kan bijhouden op je eigen Miiverse. Tot slot zal het uiterlijk van de Miiverse worden veranderd. Post, binnen een game-community, zullen worden verdeeld in verschillende categorieën. Dit zorgt ervoor dat alles overzichtelijker wordt. Een van deze categorieën is het Speeldagboek. In het Speeldagboek kun je ook van andere spelers zien hoe ver zij zijn met een bepaald spel. Daarnaast heb je de categorie Tekeningen, waar je de tekeningen van alle Miiverse gebruikers vind gesorteerd op populariteit. Als laatste heb je de categorie Discussie. Hier kan je gesprekken starten en vragen stellen over je favoriete games. De verschillende posts zullen worden onderscheiden met tags.

img_miiverse_2

Daarnaast zijn er nog twee laatste wijzigingen die zullen worden doorgevoerd. Als eerste vervangt het Speeldagboek het posten in je overzicht. Ook zal er een nieuw maximum worden ingevoerd voor het aantal reacties per dag. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk maximaal 30 reacties per dag kan plaatsen op Miiverse. Alle informatie over deze nieuwe Miiverse update kun je hier vinden.

Het lijkt erop dat Nintendo Miiverse probeert te verbeteren en er echt een community van probeert te maken. Wat vind jij van al deze veranderingen?

img_miiverse_3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.