De een-na-laatste dag van deze maand vol vrouwelijke superpersonages is aangebroken. Het is vandaag de beurt aan de Y. De een noemt hem ei, de ander ie en weer een ander ygrec. Maar het komt allemaal op hetzelfde neer, die mooie Y, waarvan we recentelijk nog een nieuwe dame aan onze lijst hebben kunnen toevoegen. Dank je wel Witcher 3!

Yennefer

Yennefer uit The Witcher serie. Ik kijk o.a. om deze reden uit naar The Witcher 3 waarin Geralt zijn relatie met haar kan hervatten. Yennefer is een geweldig karakter die er prachtig uit ziet. (Sam)

Yennefer, Een mooi middeleeuwse dame die smoorverliefd is op Geralt uit de Witcher (Didi)

 

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_Juni_Sam_Yennefer.jpg[/img][/center]

Yue

Yue uit Harvest Moon ziet er geweldig uit in haar kimono terwijl ze allerlei voorwerpen verkoopt als handelaar. Het is soms moeilijk haar te vinden omdat ze zo vaak van locatie veranderd. (Sandra)

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female25_yue_sandra.jpg[/img][/center]

Yuriko

Yuriko uit Command & Conquer 3: Uprising. Misschien iets minder bekend als Natasha Volkova, maar wel net zo stoer. (Heather)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_heather_abc_Yuriko_v.jpg[/img][/center]

Yuna
De vrolijke Yuna uit Final Fantasy X-2. Hoofdpersoon van de game uit 2001 (Celine)
Yuna uit Final Fantasy X/X-2. Yuna is het hoofdpersonage uit deze game. Ze is een summoner die probeert Sin te verslaan. Dit is een game die ik graag nog een keer zou willen spelen. (Maike)

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_celY-e1431462873200.jpg[/img][/center]

 

Yoshi
Yoshi’s! Regardless of gender, Yoshis can spontaneously lay hollow eggs after eating other animals or fruit, and then use them as projectile weaponry. Yoshi’s zijn er in allerlei soorten en maten en dus ideaal voor de Y! (Patricia)

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_patricia_abc_yoshi.jpg[/img][/center]

Yuffie Kisaragi
Yuffie heb ik eigenlijk alleen maar gekozen omdat ik de naam heel erg grappig vind. Zou je dat nou wel doen, juffie? Dit personage uit Final Fantasy is echter geen sufjuf, want ze is een jonge ninja-prinses; kortom, eigenlijk iets dat we allemaal willen zijn. (Laura)

IMG_26Days_yuffy

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.