Rara, waar komen we vandaag weer mee aanzetten? Deze dag, de laatste volle E3-dag, komen we aan bij de R van…

Rochelle
Rochelle, is één van de overlevende van de zombie apocalypse in Left 4 Dead. En als je de zombies weet te overleven dan ben je een super meid natuurlijk. (Didi)

[center][/center]

Rosalina
Goh wat een verschijning, Prinses Rosalina, ook weer uit de Mario games. Al is ze wel meer een space-prinses, ze is ook steeds vaker terug te vinden in de ‘aardse’ Mario games. (Patricia)

Rosalina uit Super Mario Galaxy. Omdat ik deze game nog aan het spelen ben ken ik Rosalina’s verhaal nog niet helemaal. Maar Rosaline woont in de Comet Observatory samen met de schattige Lumas. Ze is mijn favoriete Mario-personage. (Maike)

[center][/center]

Rogue
Rogue, van X-men ja, maar ze zit ook in meerdere games, waaronder Deadpool the Video Game en Marvel Heroes. (Heather)
[center][/center]

Ruka Minazuki
Als Ruka Minazuki zal je in Fatal Frame al je moed bij elkaar moeten rapen.. De arme meid begeeft zich in een ware survival horror waarbij ze de dood van de bewoners van een mysterieus eiland gaat onderzoeken. Dapper hoor! (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female18_ruka_sandra.jpg[/img][/center]

Rose
Rose uit Street Fighter. Ik heb best veel Street Fighter gespeeld vroeger en uiteraard hoorde Rose tot een van mijn favoriete karakters. (Sam)

[center]img_30_Juni_Sam_Rose[/center]

Riven
Een van de populaire skins onder de mannelijke League of Legens spelers. (Celine)
[center][/center]

Rayne
Rayne komt uit de gameserie BloodRayne, een actie-franchise waarin het vooral hacken en slashen geblazen is. Vandaar dat Rayne zo’n superbadass uiterlijk heeft en eigenlijk een soort hyperstoere versie van Harley Quinn is. (Laura)

[center]IMG_26days_Rayne[/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.