De P was best goed gelukt gisteren, dus de redactieleden van Female-Gamers zijn klaar voor een moeilijkere opdracht: de Q!

Quinn
Quinn is een vriendin van Flo (weet je nog mijn letter F?) Ook zij heeft een eigen Time-Management gamingreeks op haar naam staan genaamd Wedding Dash. Flo en Quinn zijn regelmatig in elkaars games te bewonderen. Samen met Quinn ben je erg druk als wedding planner en is tijd soms je grootste vijand, of zijn het toch die vervelende duiven? (Patricia)

[center][/center]

Queen Elizabeth
Queen Elizabeth, een dame van adel die de wereld regeert. Ze doet dit allemaal in Civilization V. (Didi)

Queen Elizabeth is natuurlijk ooit een echte vrouw geweest, maar in Civlization V is ze niet in alle opzichten zoals de Elizabeth uit onze geschiedenisboeken. (Laura)

[center][/center]

Aqua
Aqua van Kingdom Hearts. Okay, begint niet met een Q, maar er zit een Q in. (Heather)
[center]

Quinn
Quinn uit League of Legends. Ik moet toegeven dat ik bij deze letter nogal vast zat. Ik wil graag nog een keer League of Legends leren spelen. Dus vandaar dat ik graag een van de League of Legends champions wou toevoegen aan deze lijst en ik moet toegeven dat Quinn er wel geweldig uitziet met haar kruisboog en haar adelaar Valor. (Maike)

Zij kan zich transformeren in een phoenix en zo het spel door vliegen. League of Legends. (Celine)

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Quinn.jpg[/img][/center]

Queen Sigrid
Queen Sigrid uit RuneScape is een NPC op het eiland Etceteria, waar zij heerst vanuit het kasteel. Lijkt heerlijk, maar tijdens quests wordt duidelijk hoe saai het kan zijn om koningin te zijn. Arme Queen Sigrid… (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female17_queen_sigrid_sandra.png[/img][/center]

Queen

Queen uit Final Fantasy Type-0 ze gebruikt een langzwaard als wapen hoe gaaf is dat! Ze is slim en tikkeltje sarcastisch en daar hou ik wel van. (Sam)

[center]img_30_Juni_Sam_Queen[/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.