Ben jij al druk bezig met de nieuwe MotoGP 15 die vanaf vandaag verkrijgbaar is?

De nieuwe functies binnen MotoGP 15 zijn Private Team, GP Credits, aanpassingsmogelijkheden en de spelmodus Beat the Time en Real Events 2014. Genoeg nieuwe functies dus om snel MotoGP op je console of pc te installeren.

Voordat je gaat rondscheuren maak je je eigen motormuis (naam, gezicht en belangrijkste fysieke eigenschappen) die uiteraard wereldkampioen moet worden. Je start met racen als Wild Card en dan is het tijd om te gaan onderhandelen voor je toekomstige carrière als professionele coureur. Je kan kiezen tussen officiële teams die meedoen aan het kampioenschap van 2015 of sponsors kiezen om met je eigen Private Team te racen. Welke weg ga jij nemen naar de felbegeerde titel ‘Wereldkampioen!’.

Door doelen te halen in de carrièremodus verdien je GP Credits wat de virtuele valuta van MotoGP 15 is. Hiermee kan je verschillende aanpassingen en motoren kopen. Zo kun je je eigen garage flink vullen met wat moois. Het leuke aan de aanpassingsmogelijkheden is dat je niet alleen je motor kunt aanpassen maar ook coureurs en teams en er zijn meer dan 100 accessoires te koop. Zo is er altijd een motor, helm, laarzen of gezicht die bij je past.

Heb je nu al zin gekregen om op je virtuele eigen motor te stappen koop de game dan nu voor je PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 of PC. Wil je nog meer mogelijkheden vergeet dan ook niet de DLC MotoGP 15 4-Stroke Champions and Events te kopen. Deze DLC bevat de kampioenen onder de 4-taktmotoren die de geschiedenis van MotoGP hebben bepaald plus 18 speciale evenementen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.