Jeah! Het is de tiende dag van onze vrouwelijke gamepersonages ABC-challenge. Tijd voor de Jessies van deze wereld. Zou er ook nog een Jenny tussen zitten?

Jessie
Mijn Toy Story held. Wie wilt er nu niet beste vrienden zijn met Woody? (Celine)
[center][/center]

Jaina Proudmoore
[center]
Jaina Proudmoore uit de Warcraft serie zo leuk dat je nu met haar kan spelen in Hearthstone: Heroes of Warcraft en in Heroes of the Storm. (Sam)

Jaina Proudmoore uit World of Warcraft. World of Warcraft is een MMORPG die ik heel graag speel en deze lijst zou niet complete zijn zonder een personage uit deze game. Jaina is een machtige tovenares. (Maike)

[center]img_30_Juni_Sam_Jaina[/center]

Jinx
Wederom een League of Legends personage deze keer heb ik Jinx uitgekozen voor de letter J. Jinx.. Wat kan je er van zeggen? Losgeslagen!! Haar omschrijving is ook ‘The Loose Canon’, daar heb ik weinig aan toe te voegen. (Patricia)

[center][/center]

Joanna Dark
Joanna Dark uit Perfect Dark is een echte topper gespecialiseerd in gevechten, spionage en undercover missies. (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female10_joanna_sandra.jpg[/img][/center]

Juliet Starling
Juliet Starling, als er iemand met pompoenen kan schudden is het Juliet wel. Deze vrolijke cheerleader danst en moord er op los in Lollipop Chainsaw. (Didi)

[center][/center]

Jade
Jade van Beyond Good and Evil! Lekker old skool en classy. (Heather)
[center][/center]

Jodie

Beyond Two Souls mag dan niet de megafavoriete supergame van zijn periode zijn geweest, het was een emotioneel verhaal dat werd gebracht door een van onze favoriete vrouwen: Ellen Page. Zij vertolkt in deze game de rol van Jodie, de hoofdrolspeelster. Is ze niet prachtig? (Laura)

[center]IMG_26Days_Jodie[/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.