Mijn hemel ik heb nog steeds kippenvel en tranen in mijn ogen na het zien van de Xbox E3 persconferentie. Wat hebben we toch fantastische dingen gezien. Xbox One en PC spelers kunnen tevreden terugkijken.

De persconferentie begon uiteraard met een toffe promo waarbij Xbox al zelf aangaf dat ze vooruitstrevend bezig zijn. In de promo kon je al verschillende Xbox exclusives bewonderen.

Er werden verschillende wereld primeurs getoond waaronder EA Acces voor Xbox One exclusief. Vanaf volgende week kunnen Xbox Live members gratis 12 EA titels spelen dankzij EA Acces. Er werd aangekondigd dat Tom Clancy fans op de Xbox een exclusive beta konden spelen in December. We mochten genieten van nieuwe gameplay beelden van de nieuwe Tomb Raider waarin we Lara in een wat dik ingepakte outfit over een besneeuwde bergtop zagen klimmen met op het einde een heuze cliffhanger!

https://youtu.be/A-if1QhnhMY

Vervolgens werd de samenwerking tussen Valve en Microsoft nog aangehaald en Oculus. Maar de meeste oeh’s en aah’s kwam toch echt bij de demo van Minecraft voor de Microsoft Hololens. Ook mijn FG collega’s zaten hier allen met What The Fudge en gaaf!  Last but not least de aankondiging van Gears 4. Hierna sloot Xbox af met een Greatest Games LineUp video en ik moet toegeven dat Xbox deze E3 echt geweldig was.

Wat vonden jullie het tofste aan de Xbox Persconferentie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.