Naast de Dishonored: Definitive Edition, die in augustus naar de PlayStation 4 en Xbox One komt, zal Dishonored 2 in 2016 verschijnen.

De definitieve datum voor Dishonored: Definitive Edition is 28 augustus voor Europa en de game zal €40 gaan kosten.

Dishonored 2 word in de lente van 2016 verwacht voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.In Dishonored 2 kun je weer als Corvo Attano spelen, bekend uit Dishonored, of als het nieuwe vrouwelijke karakter, Emily Kaldwin. Beide zijn krachtige moordenaars met elk hun eigen speciale bovennatuurlijke krachten, wapens, abilities en gadgets.

Bedenk je eigen speelstijl door first-person te combineren met moorden, sluipen en bewegingsvrijheid. Combineer de wapens die je krijgt op een creatieve manier en schakel zo je vijand uit, zowel ongezien als voluit aanvallend. Toon geen genade en laat totale chaos achter, of doe het op een rustige, ongeziene manier. Je keuzes zullen meer dan ooit tevoren de uitkomst van je missies en je spel bepalen.

Dishonored 2 speelt zich 15 jaar na Lord Regent af. De rattenplaag is nu iets uit het verleden. Er is een nieuwe machthebber opgestaan die de troon van Emily Kaldwin heeft overgenomen. Ga als Emily of Corvo op pad naar Karnaca, een ooit prachtige kuststad, en vind de sleutel tot Emily’s macht.

Hieronder de announcement trailer.

img_Dishonored2_1 img_Dishonored2_2 img_Dishonored2_3 img_Dishonored2_4 img_Dishonored2_5 img_Dishonored2_6

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.