Terwijl The Witcher 3: Wild Hunt officieel pas vanaf 19 mei verkocht mag worden zijn er een aantal retailers die deze regels aan hun laars lappen.

Via verschillende Facebook berichten is te zien en lezen dat een aantal gamers al aan het genieten zijn van hun console versie van The Witcher 3: Wild Hunt. Er zijn zelfs een aantal gamers die hun speelsessie al willen delen via Twitch. Hoewel Twitch in eerste instantie waarschuwde dat het verboden is de game te streamen voor 19 mei, lijken ze de stroom aan gameplay beelden niet tegen te kunnen houden.

Wat dit gaat betekenen voor de releasedatum van The Witcher 3: Wild Hunt bij andere retailers is nog onduidelijk. Vanaf 19 mei zal er ook een day-one patch vrijkomen voor de frame rate problemen die er zijn. Ik wacht geduldig af tot de releasedatum er is die twee nachtjes slapen kunnen er ook nog wel bij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.